banner913
banner932
banner1012

Özersay çifti ölümden döndü

banner1020

Girne dağ yolundan Demirhan'a doğru ilerleyen Kudret Özersay ve eşi Aliye Ummanel ölümden döndü.

banner974
Özersay çifti ölümden döndü

banner971

Kudret Özersay ve eşi Aliye Ummanel ölümden döndü. Dağ yolunda ilerlerken önlerindeki bir iş aracından atılan taş Özersay çiftinin aracının ön camına isabet etti. 

Şans eseri daha büyük bir kaza yaşamadan aracı durduran Kudret Özersay ve eşi Aliye Ummanel, olayı sosyal medyadan paylaştı.
Ummanel şunları yazdı:
Girne'den Demirhan'a inen, artık ölüm yolu da diyebileceğimiz dağ yolunda, bir kazaya uğramanız an meselesi. İnsanını, yurdunu bu kadar sevmeyen yurduna hatta insanına karşı bu kadar yağmacı bir devlet olabilir mi? Yolda seyrederken önümüzdeki bir iş makinsından/arabasından fırlayan taşla arabanın ön camı bu hale geldi. Camı delip geçse arabayı kullanan Kudret ve ben şu an ne halde olurduk bilemiyorum. Yol yol değil, araçlar denetimsiz... Ben bıkkınım. Bir bırakın artık. İçimize sine sine, insan gibi yaşayalım.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.