banner913
banner932
banner1012

“Orman arazisine kaçak bina”

banner1020

Halkın Partisi Başkanı Özersay, kooperatif tarafından orman arazisine hukuka aykırı şekilde fabrika dikildiğini ve kaçak binayı yapma işinin de bir bakanın oğluna verildiğini söyledi Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay sosyal medyadan gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu. Özersay, Kooperatif tarafından orman arazisine hukuka aykırı şekilde fabrika dikildiğini ve binayı yapma işinin de bir bakanın oğluna verildiğini söyledi.

banner974
“Orman arazisine kaçak bina”

banner971

İşte Özersay'ın paylaşımı:
“Orman arazisine hukuka aykırı, kaçak şekilde bina, aman pardon fabrika dikmeye karar verdiler. Evet yanlış duymadınız orman arazisine! Yasak olmasına rağmen!
Orman Dairesi’ne görüş soran, hatta bilgi veren dahi olmadı! Bilgi verseler, görüş sorsalardı dahi bunun yasal olmadığı yanıtını alacaklardı zaten.
UBP-DP hükümetinin atadığı Yönetim Kurulu bu yasadışı işi, binayı yapma işini kime verdi sizce?
Bir Bakan’ın oğluna tabi ki!
Dahası? UBP-DP Bakanlar Kurulu oturdu ve ihalesiz şekilde birtakım inşaat işlerini aynı Bakanın oğlunun şirketine verdi. 
İhalesiz evet. Bu şekilde verilen işler, sadece bizim görebildiklerimiz yarım milyon TL’ye yakın.
Memlekette onca inşaat şirketi varken Bakan çocuğuna ihalesiz inşaat işleri veriliyor olması ne tesadüf değil mi?
Devleti aile şirketine çevirdiniz sonra da biz bunları yazıyoruz diye vay efendim “Özersay devlet adamı değil” öyle mi?
Dilediğiniz kadar karalamaya devam edin, hiç birinizden çekinmiyoruz. Evet, Halka ait kurumların zarara uğratılmasına karşı çıkan biz “devlet adamı” değiliz, devletin parasını, kaynaklarını, arazilerini birinci derece yakınlarına peşkeş çeken sizler devlet adamısınız!
“Devlet adamıyım” deyip devleti soyan, soğana çeviren olacağımıza, hırsızlık yapanların karşısında durmayı ve bunun için eleştirilmeyi yeğleriz biz.
Biz #HesapSoracağız dedikçe, kimin öfkesi artıyor ve bize kimler saldırıyor lütfen dikkatle bakınız!!!
Kimini mahalleye, kimini mahkemeye yollayacağız!
İşte Kooperatif tarafından tesadüfen bir bakanın oğluna yaptırılan kaçak "fabrika" binası! orman arazisine inşa edilmiş üstelik! Ve Orman Dairesi'nin bu hukuksuzluğu açıkça tarif eden yazısı: Bu arazi 1974'ten beri orman arazisidir; Daire bu konuda herhangi bir izin vermemiş, bina yapımı konusunda da izin vermemiş; tespit edilen bu fabrika inşaatı için yasal işlem başlatmış. Kooperatif yönetim kurulu, yasadışı iş yapıyor ve bunu Bakan'ın oğluna yaptırıyor. 
Ne tesadüf değil mi? Bu "tesadüflerin" hesabını soruyoruz, sormaya devam edeceğiz.”
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.