banner913
banner932
banner1012

"Önceliğimiz gıda güvenliği"

banner1020

Mehmetçik Belediye Başkanı Sarıçizmeli, Cittaslow Pazarı'nda önceliklerinin gıda güvenliği olduğunu vurgulayarak her pazar öncesi satılacak ürünlerde rutin olarak denetim yapacaklarının altını çizdi

banner974
"Önceliğimiz gıda güvenliği"

banner971

Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli 5 Kasım Pazar günü açılışı yapılacak olan Mehmetçik Cittaslow Marketiyle ilgili kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Özellikle gıda güvenliğine ciddi önem verdiklerini kaydeden Sarıçizmeli’nin açıklamasının tam metni şöyle:

“Bu pazar açılışını yapacağımız Mehmetçik Cittaslow Pazarı için bize en çok gelen soru şudur: “Bu pazardaki Gıda Güvenliği denetimini nasıl sağlayacaksınız?” Bugün biraz üzücü olsa da bu konudaki ciddiyetimizi ve samimiyetimizi göstereceğimiz bir olay yaşadık. Her pazar öncesi satılacak ürünlerde rutin olarak denetim yapacağımızı söylemiştik. İlk denetimimizi gerçekleştirdik. Bizim reklam tanıtımlarımızda da yer alan bir üreticimizin ürünlerinde Devlet Labaratuvarında yapılan analizlerde limit üstü zararlı madde kullanıldığı ortaya çıktı. Derhal Cittaslow Pazarı tüzüğü gereğince söz konusu üretici ve ürünleri pazar listesinden çıkarıldı ve işlem başlatıldı. Kişinin kim olduğu, hangi partiden olduğu, bizim reklamda oynadığı falan filan bizim için hiç birşey ifade etmez. Gıda güvenliği ve halk sağlığı bizim için olmazsa olmaz, en öncelikli konudur. Bu olay vesilesiyle 5 Kasım’da açılışı gerçekleşecek Cittaslow Pazarımız konusunda ne kadar titiz olduğumuzu da tüm ülkeye ve üreticilere göstermiş olduk. Cittaslow Mehmetçik’ten sevgilerle... Pazar günü görüşmek üzere…"

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.