banner913
banner932
banner1012

Ölümlü kazada sürücü dikkatsizdi

banner1020

Lefkoşa Girne anayolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında, 36 yaşındaki İbrahim Atar hayatını kaybetmesine neden olan araç sürücüsü 20 yaşındaki Dılnaz Mamedova tutuklandı

banner974
Ölümlü kazada sürücü dikkatsizdi

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa Girne anayolunda önceki gece meydana gelen trafik kazasında, 36 yaşındaki İbrahim Atar hayatını kaybederken, 22 yaşındaki Feray Okuçlu, 21 yaşındaki Hüseyin Doğan ve 23 yaşındaki Umut Şanverdi, yaralandı.
Kaza 23.50 sıralarında Lefkoşa –Girne anayolunun 10-11’inci kilometrelerinde gerçekleşti. 
20 yaşındaki Dılnaz Mamedova’nın yönetimindeki ED 760 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada, yolun soluna doğru savrulan araç akasya ağaçlarına çarpıp tarla içerisinde durdu. Kazada yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Atar, Feray Okuçlu, Hüseyin Doğan ve Umut Şanverdi, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralanan İbrahim Atar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralılar tedavilerinin ardından acil serviste kontrol altına alındılar. 
Araç sürücüsü Dılnaz Mamedova tutuklandı ve dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis çavuşu Hatice Zeybek olayla ilgili bulguları aktardı. Zeybek huzurda bulunan zanlı Dilnaz Mamedova’nın 27 Nisan tarihinde saat 23.50 sıralarında yönetimindeki ED 760 plakalı salon araç ile Girne istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptıktan sonra yolun soluna doğru savrularak akasya ağaçlarına çarpıp tarla içerisinde durduğunu söyledi. Polis kaza sonucu yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Atar’ın yaşamını yitirdiğini diğer yolcular Feray Okuçlu, Hüseyin Doğan ve Umut Şanverdi’nin yaralandığını ifade etti. Polis yaralıların yapılan tedavilerine müteakip müşahede altında tutulduklarını mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlı Mamedova’nın ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ilk etap da soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.