banner913
banner932
banner1012

“Ölümden döndük”

banner1020

Girne’de önceki gün meydana gelen bir trafik kazasına şahit olan Şehnaz Çehreli Şefik, yaşadıklarını anlattı, “Ölümden döndük” dedi

banner974
“Ölümden döndük”

banner971

Ülkemizin turizm şehri olarak bilinen Girne’de dün akşamüzeri meydana gelen bir kaza ile ilgili yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaşan Şehnaz Çehreli Şefik isimli vatandaşımızın isyanını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Perşembe günü akşamüzeri saat 16.00 sıralarında Girne’nin en işlek yeri olan Dome Hotel karşısında yaşanan kazada kırmızı araç sürücüsü genç kız ile yanındaki gencin aşırı alkollü ve uyuşturucu madde etkisinde olduğunu savunan Şehnaz Çehreli Şefik isimli vatandaşımız, ülke olarak uyuşturucuyla mücadele etmek gerektiğini bu olayla bir kez daha anlamış olduklarını kaydetti.

İşte Şehnaz Çehreli Şefik’in paylaşımı ve fotoğrafları şöyle:

“Girne, Dome Hotel karşısında, annem, ben, arabalardaki insanlar ve yayalar , kıl payı ölümden döndü. Allah korudu bu olsa gerek. Sebep ise kırmızı arabayı kullanan genç bir kız. Acı olan saat dörtte nasıl sarhoş ve hatta uyuşmuş olunabilir?? Önümüzden en az 100-120km hızla ayağımıza teğet geçip,yandaki babalara, bir motosiklete çarpıp, havaya uçup, önünde kendi halinde giden, içinde bir anne baba ve arkada bebek koltuğunda minicik bir bebek ve orada yürümekte olan genç bir işadamına süratle çarptı. Hepsi gözümüzün önünde ölümden döndü. Heryer toz duman ve uçuşan parçalardan zor korunduk. Aylardır ilk defa Girne içine inmek gafletinde bulunduk. Ambulans Allah'tan 15-20 dk içinde geldi. Çarpan arabanın içi bira şişeleri ile dolu. Çarpan kız üzerinde bir yemek yeri garson üniforması vardı. Yanında da yine uyuşmuş bir genç. Biraz daha uyuşturucu ile mücadele etmeyi öğrenmezsek, daha nice kötü şeyler olacak. Çektiğim videoları ise buraya koymuyorum tabi ki. Hem Belediyemize hem de polisimize buradan sesleniyor ve rica ediyorum. Lütfen bu güzel adamızı uyuşturucudan koruyalım. Kontrolleri artıralım. Sivil polisleri artıralım. Bizler de elimizden ne geliyorsa yardım edelim. Ben polise görgü şahidi olarak ifade verdim. Her zaman da yardımcı olmaya hazırım. Umarım bebek ve yaya genç iyidirler.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.