banner913
banner932
banner1012

Okumuş’un cenazesi Zonguldak’a gönderildi

banner1020

Mağusa’da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Burcu Okumuş’un cenazesi ailesine teslim edildi. Katil zanlısı koca ise halen hastanede müşahede altında

banner974
Okumuş’un cenazesi Zonguldak’a gönderildi

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da önceki gün herkesin gözü önünde ve sokak ortasında eşi Özgür Okumuş tarafından vahşice bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Burcu Okumuş’un cenazesi, dün akşam saatlerinde Türkiye’den gelen ailesine teslim edildi. Kızlarının cenazesini almaya gelen acılı aile Burcu Okumuş’un cenazesini memleketleri olan Zonguldak Ereğli’ye götürdü.

Eşi Burcu Okumuş’u gözünü kırpmadan sokak ortasında herkesin gözü önünde vahşice öldüren katil zanlısı Özgür Okumuş’un tedavisi ise polis gözetiminde hastanede sürüyor. Elde edilen bilgilere göre Özgür Okumuş’un hastanede yatmakta olduğu odanın kapısında polis bekliyor. Katil zanlısı kocanın ne zaman taburcu edilip mahkeme huzuruna çıkarılacağı ise henüz netlik kazanmadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.