banner913
banner932
banner1012

Öğrencileri Allah acıdı

banner1020

İskele – Ercan Anayolu üzerindeki Sınırüstü köyü kavşağı yakınlarında çelik bariyerlere çarpıp sol yan kısmı üzerine devrilen minibüste bulunan 7 öğrenci yaralandı

banner974
Öğrencileri Allah acıdı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

İskele-Ercan Anayolu üzerinde saat 12:30’da Hala Sultan İlahiyat Koleji öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza sonucu minibüste bulunan 7 öğrenci ise hafif şekilde yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Basın Subaylığından alınan bilgiye göre Maşallah Menekşe, yönetimindeki TKC 875 plakalı minibüs ile Ercan istikametinden İskele istikametine doğru dikkatsizce seyretmesi sonucu, Sınırüstü köyü kavşağı yakınlarında sağa meyilli viraja geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybedip yolun solunda bulunan çelik bariyerlere çarpıp sol yan kısmı üzerine devrildi. Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan Feyza Bal (K-17), Bünyamin Mehmetoğlu (E-15), İsmail Aslan (E-12), İpek Toktaş (K-14), Ömer Arslan (E-11), Yusuf Temel (E-14) ve Mücelle Nur Ayhan (K-15) isimli öğrenciler hafif şekilde yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesine kaldırıldı. 7 öğrencinin de yapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alındıkları ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.