banner913
banner932
banner1012

Öğrenciler çorba pişirdi

banner1020

banner974
Öğrenciler çorba pişirdi

banner971

 

Kıbrıs Vakıflar İdaresi ve Erenköy İyilik Gönüllüleri, Erenköy İlkokulu, Erenköy Ortaokulu ve Erenköy Lisesi’nde sandviç, meyve suyu ve çorba ikramı yaptı.
Okullarda çorba günü düzenleyen iyilik gönüllüsü öğrenciler, Vakıflar İdaresi’nin desteğiyle çorba pişirip, öğretmen ve öğrencilere ikram etti. Sıcak çorba ve sandviç ikramından memnun olan öğrenciler, etkinliği düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Gençlerin zamanını verimli işlerle geçirmesinin önemli olduğunu ifade eden Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, gençlerin; iyi ve kaliteli eğitim almalarına, sosyal gelişimlerine yönelik iyilik projelerine her zaman destek olduklarını, ayrıca sağlıklı beslenmelerini de önemsediklerini söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.