banner913
banner932
banner1012

Mülkiyet ile ilgili gizli belge basına sızdırıldı

banner1020

banner974
Mülkiyet ile ilgili gizli belge basına sızdırıldı

banner971

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, bilgilendirmek maksadıyla dün gece Rum Ulusal Konseyi üyelerine verdiği Mülkiyet ile ilgili gizli belgenin basına sızdırıldığı haber verildi.

Rum radyosu Anastasiadis’in Rum siyasi liderlere artık belge ile bilgi vermeme kararı aldığını duyurdu.

Anastasiadis dün gece Konsey üyesi siyasi parti başkanlarına, basına kesinlikle sızdırılmaması şartı ile Mülkiyet’le ilgili gizli belgeyi verdiği belgenin basına sızdırılmasından çok rahatsız oldu ve artık siyasi parti başkanlarına bilgilendirmeyi belge ile yapmamaya karar verdi. 
DİSİ Başkanı Averof Neofitu, AKEL Genel Sekreteri Andros Kiprianu ve Vatandaşlar İttifakı Başkanı Yorgos Lillikas belgenin sızdırılmasını kınayan açıklamalar yaptı.

Üç siyasi parti başkanı belge sızdırılmasını “milli davaya zarar verecek”, Rum “müzakere kabiliyetinin altını oyan”, “uluslararası örgütlerle ilişkileri bozan” hareket diye niteledi. Siyasiler, Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis’e destek çıkılması, altının oyulmaması gerektiği telkininde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.