banner913
banner932
banner1012

MR Pound da dövize uydu

banner1020

banner974
MR Pound da dövize uydu

banner971

Ülkemizde hizmete açıldığı ilk yıllarda her şeyi 1 TL’ye satan daha sonra 2, 3,4 derken fiyatlarını 8 TL’ye çıkaran MR Pound mağazası, “Her şey artık 10 TL” duyurusu yaptı

Ülkede “milyoncu” olarak bilinen ve her ürünün aynı paraya satıldığı MR Pound mağazası, “Her şey artık 10 TL” duyurusu yaptı.

Ortalama “1 Pound” değeri ile bilinen mağazanın “10 TL” duyurusu, pahalılığı yanında dövizdeki fahiş yükselişi de vatandaşın yüzüne adeta bir tokat gibi vurdu. Bu fiyatlarla ilgili duyuru, ülkenin içinde bulunduğu acı durumun da aynası oldu.

Ülkemizde hizmete açıldığı ilk yıllarda her şeyi 1 TL’ye satan daha sonra 2, 3,4 derken fiyatlarını 6 TL’ye çıkaran MR Pound mağazası, son olarak tüm ürünlerini 8 TL’den satıyordu.

Dövizle birlikte her ürünü 10 TL’ye çıkaran MR Pound, dar gelirli vatandaşları da artık alışverişlerinde zorlayacak gibi gözüküyor

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakam cetib - 5 yıl önce
Kazikci olmus