banner913
banner932
banner1012

Mobese kameralar kurulmaya başlanıyor

banner1020

banner974
Mobese kameralar kurulmaya başlanıyor

banner971

Polisten yapılan duyuruya göre ülkemizde bir süreden beridir devam eden mobese kamera ile ilgili çalışmalarda sistem montajı yarından itibaren başlalanıyor.

Polisten yapılan duyuruya göre "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içerisinde, güvenlik hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için uzun zamandır üzerinde çalışılan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) ile ilgili çalışmalar tamamlanmış olup, sistem montaj çalışmalarına 21 Kasım 2017 tarihinde Lefkoşa’da başlanacaktır.

Bu maksatla 21 Kasım 2017 tarihinde, Lefkoşa - Gazimağusa Anayolu üzerinde, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşısında bulunan (poit to point) radar  aparatı  üzerine sistemle ilgili montaj çalışmaları yapılacağından, çalışmalar süresince Hamitköy Çemberi ile Haspolat Çemberi arasındaki yolda trafik kontrollü ve tek şeritten verilecektir. Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri ayrıca trafik levha, işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur." denildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.