banner913
banner932
banner1012

Miniklerin at sevgisi

banner1020

ODTÜ Montessori Okulu, bahar dönemi “gezi-gözlem” etkinliği çerçevesinde Kalkanlı’da bulunan Terzioğlu Atlı Spor Kulübü’nü ziyaret etti

banner974
Miniklerin at sevgisi

banner971

ODTÜ Montessori Okulu, Güzelyurt-Kalkanlı’da bulunan Terzioğlu Atlı Spor Kulübü’nü ziyaret etti.

Bahar dönemi “Gezi-gözlem” etkinliği çerçevesinde ziyaret ettikleri Terzioğlu Atlı Spor Kulübü’ndeki atları yakından görme ve bazılarına dokunma fırsatı bulan ODTÜ Montessori Okulu çocukları, spor kulübünün faaliyetlerini de yerinde inceledi. Montessori çocukları ve öğretmenleri bazı atları besleme keyfini de yaşadı.

ODTÜ Montessori Okulu bazı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte ata bindi.

Montessori çocukları ile bire bir ilgilenen Terzioğlu Atlı Spor Kulübü yetkilileri, atlar ve binicilik ile ilgili çocukların merak ettiği soruları yanıtladı.

Oldukça keyifli dakikalar yaşayan çocuklar, hem atlar ve binicilik sporu hakkında bilgi edindi hem de bahar havasının tadını Terzioğlu Atlı Spor Kulübü’nün muhteşem doğasında doyasıya yaşadı.

ODTÜ Montessori Okulu’nun bahar dönemi “Gezi-gözlem” etkinliği Terzioğlu Atlı Spor Kulübü’nde yenilen öğle yemeğinin ardından son buldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.