banner913
banner932
banner1012

Metehan’da tek şerit çilesi

banner1020

Metehan Sınır Kapısı'nda yapılan yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı

banner974
Metehan’da tek şerit çilesi

banner971

Gazetemize ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız bugün öğleden sonra Metehan Sınır Kapısı’nda yapılan çalışmadan dolayı trafik akışının kilitlendiğini bizlere gönderdikleri fotoğraflarla paylaşarak sitem ettiler.

Sürücü vatandaşlarımız Güneyden kuzeye geçmek isteyenlerin uzun bir süre Metehan Sınır Kapısı’nda beklemek zorunda kaldığını aktararak, bunun sebebinin normalde çift şerit olan gidiş gelişleri muhaceretin önünde tek şeritte indirilmiş olması olduğunu ifade ettiler.

Yolun tek şeritte indirilmesinin sebebinin ise yol çalışması olduğunu aktaran vatandaşlarımız “Trafiğin en yoğun olduğu saatte bu çalışmayı uygun gören yetkili her kimse vatandaşı soktuğu bu halden utanmalıdır. Ayni anda hem güney hem kuzeyi soktuğu hale bakın” diyerek sitem ettiler.

Trafiğin en az olduğu saatlerde yapılması gereken işin en yoğun saatte yapıldığını belirten sürücülerimiz bu mantığı anlamakta güçlük çektiklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.