banner913
banner932
banner1012

Mesarya bölgesi 6 saat elektriksiz kalacak

banner1020

Meriç Trafo Merkezi’ndeki çalışma nedeniyle yarın Lefkoşa ve Gazimağusa’da 6 saat elektrik kesintisi yapılacak

banner974
Mesarya bölgesi 6 saat elektriksiz kalacak

banner971

Meriç Trafo Merkezi’ndeki proje çalışması nedeniyle yarın Lefkoşa ve Gazimağusa’da bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulanacak.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre Lefkoşa’da, saat 09.00 ile yaklaşık 15.00 saatleri arasında; Çukurova, Yeniceköy, Kalavaç, Beyköy, Cihangir, Gökhan, Düzova, Balıkesir, Ercan Havalimanı, Değirmenlik, Degirmenlik ağıllar bölgesi ve Değirmenlik kırsal kesim arsaları, Minareliköy, Demirhan, Başpınar, Meriç, Gaziköy, Tünel, Çömlekci Çiftliği, Dilekkaya, Kırıkkale, Kırıkkale ağıllar, Erdemli, Erdemli ağıllar, Yiğitler, Kırklar’ın bir bölümü, Kırklar Türbesi, Margo Çiftliği bölgesi, Akıncılar ve Gaziler köylerinin elektrik enerjisi kesik olacak.

Gazimağusa bölgesinde ise aynı saatler arasında;  Görneç, Serdarlı, Paşaköy, Paşaköy askeri tesisleri, Kurudere ve Turunçlu köyleri ile bölgedeki su motorlarına elektrik enerjisi verilemeyecek.
GÜZELYURT’TA ELEKTRİK KESİNTİSİ...

ODTÜ Trafo Merkezi’nde yapılacak bakım – onarım çalışması nedeniyle Güzelyurt bölgesinde yarın elektrik kesintisi uygulanacak.

Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre, 09.00-14.00 saatleri arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin ve 09.00-12.00 saatleri arasında da  Kumköy su motorları ile Kalkanlı su motorları bölgelerinin elektrik enerjisi kesik olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.