banner913
banner932
banner1012

Merit’in acı günü

banner1020

Merit Lefkoşa Hotel çalışanları, kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden otelin gece müdürü 47 Murat Melemez için ağladı

banner974
Merit’in acı günü

banner971

Merit Lefkoşa Hotel’in 8 yıldır gece müdürlüğü görevini yitiren ve kalp yetmezliği sonucu pazar sabahı hayatını kaybeden 47 yaşındaki Murat Melemez için otel önünde dün tören düzenledi.

Bir aile üyesini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşayan Merit Lefkoşa Hotel Yönetici ve çalışanları, törende göz yaşlarını tutamadı.

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, “8 yıldır Merit Lefkoşa Hotelimiz’de gece müdürü olarak görev yapan değerli arkadaşımız sevgili Murat Melemez’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.  Değerli arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yaslı ailesine ve biz Merit ailesine sabır, metanet ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Melemez’in cenazesi, okunan duanın ardından, Merit Lefkoşa Hotel personeli ve sevenlerinin alkışları ile Memleketi Antalya uğurlandı.

Melemez, saat 15.30’da ikindi namazına müteakiben Antalya Kurşunlu mezarlığına defnedildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.