banner913
banner932
banner1012

Menteş Aziz’in davası ertelendi!

banner1020

Meslekten 30 ay men edilen, KKTC'nin tanınan avukatlarından Menteş Aziz’in YİM’de açtığı dava ileri bir tarihe ertelendi

banner974
Menteş Aziz’in davası ertelendi!

banner971

YİM'de Yargıç Peri Hakkı'nın huzurunda görüşülen davada Menteş Aziz ile K.T. Barolar Birliği Disiplin Kurulu üyelerinden avukat Süleyman Dolmacı hazır bulundu.

Yargıç Peri Hakkı, K.T. Barolar Birliği Disiplin Kurulu’nun müdafaa dosyalayabilmesine olanak sağlamak amacıyla davayı ileri bir tarihe erteledi.

Avukat Menteş Aziz’in, bir hukuk davası neticesinde müvekkili adına Maliye Bakanlığı tarafından yatırılan 65 bin Sterlini, müşterisinin hesabına yatırmadığı 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sancez - 6 yıl önce
Türkiye den kendisine iş gönderen meslektaşının ,kendi parasını aldıktan sonra meslektaşına göndermesi gereken parayı göndermeyerek üstüne yatan bir karaktersizdir.Üstüne yattığı parada 1000 EURO.İlahi adalet tecelli etmiştir.