banner913
banner932
banner1012

Market faresi yakalandı

banner1020

Girne-Karakum faaliyet gösteren bir alışveriş merkezini mesken tutan ve üç ay içinde 510 TL değerinde 7 adet 70’ lik Jack Daniel's marka viski, 2 adet Gillette Fusion marka pilli tıraş bıçağı ve 1 adet şarjlı tıraş makinesini çaldığı tespit edilen Doğan Karahan tutuklandı

banner974
Market faresi yakalandı

banner971

(Kamalı Haber)

Girne-Karakum faaliyet gösteren bir alışveriş merkezini mesken tutan ve üç ay içinde 510 TL değerinde 7 adet 70’ lik Jack Daniel's marka viski, 2 adet Gillette Fusion marka pilli tıraş bıçağı ve 1 adet şarjlı tıraş makinesini çalarak, başka birine satan Doğan Karahan, dün tespit edilerek tutuklandı.

Polisin takibi sonucu yakalanan Karahan’ın üzerinde çalıntı 1 adet 70’ lik JackDaniel's emare olarak alınırken, zanlı bugün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

BÖLGEDEKİ BENZER SUÇLAR ARAŞTIRILIYOR

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ömer Yavuz, zanlı Doğan Karahan’ın “Sirkat” suçundan tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Ömer Yavuz, polise yapılan şikâyetin ardından bölgedeki kamera kayıtlarının incelendiğini ve zanlının tespit edilerek önceki gün tutuklandığını söyledi.

Yavuz, hırsızlık yapılan bölgede bulunan başka marketlerde de benzer suçların işlendiğini bunların zanlı Karahan ile bağlantısının olup olmadığının araştırılması gerektiğini ifade ederek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın selameti açısından 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.