banner913
banner932
banner1012

Mahkumlar hasret gideriyor

banner1020

Açık görüş nedeniyle cezaevinde yoğun ziyaretçi trafiği yaşandı. Mahkumlar, açık görüşte aileleri ve yakınlarıyla hasret giderdi

banner974
Mahkumlar hasret gideriyor

banner971

Murat ASLAN

Bayram nedeniyle, Merkezi Cezaevi’nde kalan hükümlü ve tutuklar, dün açık görüşte aileleri ve yakınlarıyla hasret giderdi.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Merkezi Cezaevi’nde açık görüş vardı. Dört duvar arasındaki tutuklu ve hükümlüler, açık görüşte yakınları ile bayramlaşarak,  sohbet etti.

Açık görüş nedeniyle cezaevinde dün yoğun ziyaretçi trafiği yaşandı. Cezaevi görevlileri, ziyaretçilerin içeriye yasa dışı bir şey sokmaması ve cezaevi güvenliğinin tehlikeye sokulmaması için sıkı kontrol yaptı. Ziyaretçilerin beraberinde getirdiği eşyaları ve yiyecekleri titizlikle inceleyen görevliler, yoğun bir gün geçirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.