banner913
banner932
banner1012

Mağusa'daki inşaat sektörünün sıkıntıları konuşuldu

banner1020

banner974
Mağusa'daki inşaat sektörünün sıkıntıları konuşuldu

banner971

 Kıbrıs Türk inşaat Müteahhitleri Birliği yönetim kurulu üyeleri, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Kıbrıs Türk inşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise konuşmasında, Birliğin belediyeler ile istişare içerisinde olması gerektiğini, Gazimağusa Belediyesi olarak kendilerinin İnşaat Müteahhitler Birliği ile sürekli istişare içerisinde olduklarını söyledi.

İsmail Arter, yapı ve denetim konularının görüşülmesi açısından önemli bir görüşme olduğunun altını çizdi. Arter, ülkenin gelişmesi ve kalkınması için yaptıkları çalışmalardan dolayı Birlik üyelerine teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.