banner913
banner932
banner1012

Mağusa'daki emirname toplantısına Müdür gafı bombası

banner1020

banner974
Mağusa'daki emirname toplantısına Müdür gafı bombası

banner971

Mağusa, İskele, Yeniboğaziçi bölgesini kapsayan emirname taslağı ile ilgili bilgilendirme toplantısında adeta kıyamet koptu.

Müdür,"Yıllarca hükümet kurup hükümet bozan bir ailenin mensubu" deyince ortam gerildi.

İlgili taslak, bölge işadamları tarafından “siyasi” olarak nitelendi. Taslağın hayata geçmesi halinde, “küçük bir dairenin dahi en az 70 bin sterlin olacağını ve vatandaşın ev alamayacağını” belirten yatırımcılar, bunun öncesinde Mağusa’nın ciddi bir alt yapı ve çevre düzenlemesine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Şehir Planlama Dairesi Müdürü’nün, taslağı ifade edecek yerde işinsanı fikrini belirtmek için söz alan Mete Boyacı’ya, "Yıllarca hükümet kurup hükümet bozan bir ailenin mensubu" demesi ortamı gerdi. Katılımcılar bir bir Müdürü protesto ederek toplantıyı terk etti. Salonun boşalması üzerine Bakan Ayşegül Baybars, erteleme istedi. Maksadını aşan bu sözlerle ilgili Müdür Türkmen Yiğitcan daha sonra özür dilese de, toplantı gerginlik nedeniyle ertelendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.