banner913
banner932
banner1012

Macallan’ın yeni serileri Kıbrıs’ta

banner1020

Viskilerin Rolls Royce’u olarak tanınan The Macallan, Fine Oak 12 ve 15 ile Kıbrıs portföyünü genişletiyor

banner974
Macallan’ın yeni serileri Kıbrıs’ta

banner971

Kıbrıs pazarında bulunan ve Ramadan Cemil İşletmeleri tarafından dağıtılmakta olan The Macallan Select Oak, Sienna, Estate Reserve, Whisky Makers Edition'dan oluşan The Macallan portföyüne Fine Oak 12 ve Fine Oak 15 de eklendi. 
Girne Merit Royal Hotel’de geçtiğimiz akşam basın mensupları ile değerli konuklara tanıtımı yapılan The Macallan Fine Oak serisi konuklardan tam not aldı.
Ramadan Cemil İşletmeleri’nden yetkili kişilerin yaptığı tanıtım sırasında konuklara The Macallan, Fine Oak 12 ve 15 serisiyle ilgili geniş bir bilgi paylaşımı yapıldı.
Yapılan tanıtım sırasında şu bilgiler paylaşıldı:
“Viski severlerin beğenisine sunulan The Macallan Fine Oak serisi, kalitesini, rengini ve tadını “en iyi üçlünün” bir araya gelmesiyle sağlıyor. İçinde şeri bekletilmiş İspanyol ve Amerikan meşesi fıçıları ile en iyi Amerikan burbonları bekletilmiş Amerikan meşesi fıçıları, Fine Oak serisine hayat veriyor. The Macallan’da tercih edilen en iyi İspanyol şeri fıçılarının yanına burbon fıçıların da eklenmesiyle, Fine Oak serisinde burbondan gelen aromalar daha fazla hissediliyor. 


THE MACALLAN, 1824’TEN GÜNÜMÜZE DEVAM EDEN GELENEK
1824 yılında İskoçya Speyside’ın tam kalbinde kurulan The Macallan bugün en sofistike viskileri arasında yer alıyor. The Macallan en fazla aranan, koleksiyonerler tarafından en çok talep gören ve son olarak 2016 rakamlarına göre malt viski kategorisinde marka değeri en yüksek viski olma özelliklerine sahip. 
The Macallan’ın başarısının temelinde markanın karakterini borçlu olduğuve taviz vermediği 6 temel nokta bulunuyor:
1700 yılında yerel halk tarafından elle oyulmuş kumtaşlarından inşa edilmiş Easter Elchies Evi, The Macallan ruhunun en güzel örneğidir.160 hektarlık bir alana yayılan The Macallan Malikanesi, doğayla uyum içerisinde üretim yapar ve doğal ortamıyla bir arada yaşamayı başarır.
Merak uyandıracak kadar küçük imbikleri: Kendini sürekli yenilemeyi başaran Macallan ruhuna fark edilir ölçüde zenginlik ve meyvemsi tat katar.
Son damıtım sürecinde seçilen sıvının sadece yüzde 16'lık kısmı meşe fıçılara girer. Bu yüzde 16, “en iyinin en iyisi”dir.
The Macallan, fıçılarının yapım, üretim ve bakım süreçlerine diğer bütün malt viskilerinden daha fazla kaynak ayrılır. The Macallan viskilerinin tadının neredeyse yüzde 80’i bu sıra dışı fıçılardan gelir.
The Macallan viskilerindeki zengin renk yelpazesi sadece sıra dışı meşe fıçılarına aittir.
Üretim evinden, sürecine, tutkulu iş gücünden, dünyaya yayılan namına... The Macallan, böyle bir ustalığın ve inceliğin ürünüdür ve bu sebeple her yönden eşsizdir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.