banner913
banner932
banner1012

LTB’nin “Asmaaltı Yayalaştırma Projesi” devam ediyor

banner1020

Toplamda 2 milyon 348 bin Türk Lirasına mal olacak çalışmalarla ilgili bilgi veren LTB Projeler ve Emlak Şubesi, Konak Eczanesi itibarı ile başlayan ilk etap çalışmalarında asfaltın kaldırılması, su, elektrik ve telefon direklerindeki sistemlerin yer altına alınması için kazılarının yapılması, boruların döşenmesi işlemlerinin devam ettiği açıklamasında bulundu.

banner974
LTB’nin  “Asmaaltı Yayalaştırma Projesi” devam ediyor

banner971

 

 

 
Bölge için özel tasarlanan parkelerin üretim çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada, bölgedeki tüm güzergâhı kapsayacak şekilde çağa uygun ve ekonomik LED aydınlatma direklerinin numunesinin hazırlanması ve sabit bariyerler ve kontrollü geçiş için elektronik kontrollü hidrolik bariyerlerin hazırlanması için müteahhitin gerekli ön çalışmalarını sürdürdüğü, hâlihazırda elektrik telefon, su borularının değişiminin yapıldığı kaydedildi. 

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Açıklamada ilk etabın iki üç hafta içinde tamamlanarak ikinci etaba geçilmesinin hedeflendiği de belirtildi.

Projeler Şubesi, müteahhitin sadece gün içi değil, geceleri de bölgeye rahatsızlık vermeden çalışmalar yürüttüğünü belirtti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.