banner913
banner932
banner1012

LTB'den Küçük Kaymaklı köy mezarlığı için çağrı

banner1020

banner974
LTB'den Küçük Kaymaklı köy mezarlığı için çağrı

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Küçük Kaymaklı eski köy mezarlığında merhum/merhumeler için LTB tarafından üzerinde isimlerinin yer alacağı kaide yaptırılacağını belirterek, akraba veya tanıdığı olanların kaideye isim yazdırmak için 6 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar 22 85 221 (dahili 1118) numaralı telefondan belediyeye ulaşmaları çağrısında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, LTB ve Küçük Kaymaklı Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği ile yapılan işbirliği sonrası, Küçük Kaymaklı eski köy mezarlığında temizlik, bakım ve tadilat çalışmalarında sona gelindiği kaydedildi.

Açıklamada, “Çalışmalar çerçevesinde, mezarlıktaki merhum/merhumeler için LTB tarafından üzerinde isimlerinin yer alacağı kaide yaptırılacaktır. Bu nedenle mezarlıktaki merhum/merhumelerin akrabaları, eş, dost ve tanıdıkları ya da kesin bilgi sahibi olanların kaideye isim yazdırmak için 6 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar 22 85 221 (dahili 1118) numaralı telefondan belediyemize ulaşmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.