banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa’nın göbeğinde dram

banner1020

Lefkoşa’da Surlariçi’nde sabah saatlerinde meydana gelen yangın Erhan Özkın ve Emine Dolunay Özkın’ın yaşadıkları dramı ortaya çıkardı Yangın yıllardır bu evde yaşayan kardeşlerin evi çöplüğe dönerken, oldukça sağlıksız bir ortamda nasıl bir yaşam sürdüklerini gözler önüne serdi

banner974
Lefkoşa’nın göbeğinde dram

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa’da Surlariçi’nde dün sabah saatlerinde bir evde meydana gelen yangın bir dramı gözler önüne serdi.

Saat 11.30 sıralarında Erhan Özkın ve Emine Dolunay Özkın’ın kaldığı evde çıkan yangına müdahale etmeye gelen itfaiye ekipleri, ‘çöp ev’ ve burada yaşayan iki kardeşin trajik yaşamlarıyla karşı karşıya kaldılar.

Evin yaşanacak durumda olmaması ve evin içinde fareler ile kedilerin cirit atması nedeniyle oldukça kötü bir görüntü ile karşılaşan itfaiye ekibi buraya LTB Temizlik Şubesi ile Sosyal Hizmet Dairesi ekiplerini çağırarak müdahale edilmesini sağladı.

BİR VAN DOLUSU ÇÖP

Yangın söndürülmesi sonrasında ev içerisinden LTB Temizlik Şubesi tarafından bir van araç dolusu çöp çıkaran ekipler şaşkına döndü. Olayın duyulmasının ardından LTB Zabıta ekiplerinin yanı sıra Sağlık Şubesi de eve gelerek inceleme yaptı.

Sosyal Yardım Hizmetleri’ne bağlı görevliler de konu eve gelerek Emine Dolunay Özkın’ı sağlık kontrolüne götürdü. Evde kalan Erhan Özkın ise ekiplerin eşyalarını götürmesine izin vermemek için uzun süre uğraş verdi. Polis ekiplerine ifade vermeyi de reddeden Erhan Özkın, sağlık kontrolüne de götürülemedi.

Olay yerine gelen bölge sakinleri iki kardeşin uzun süredir bu şekilde yaşam sürdüklerini ve dünyadan koptuklarını ifade ettiler. Bu arada Sosyal Hizmetler Dairesi’nin daha önce Özakın kardeşleri kontrol altına almak için girişim yaptığı ancak kardeşlerin evlerini terk etmemek için direndikleri ifade edildi.

İki kardeşin yaşadığı ev adeta harabeyi andırıyor

Evde fareler adeta cirit atıyordu

Yatak odasındaki görüntü içleri burktu

Evden bir van dolusu çöp çıktı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.