banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa'nın asfaltı, boykota takıldı

banner1020

Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı, Lefkoşa’nın en büyük ihtiyacının asfalt olduğunu söyleyerek, Müteahhitler Birliği’nin boykotunu kaldırmasının ardından asfalt ihalesine çıkılacağını bildirdi...

banner974
Lefkoşa'nın asfaltı, boykota takıldı

banner971

Lefkoşa Belediye Başkanı Harmancı, Lefkoşa’nın en büyük ihtiyacının asfalt olduğunu söyleyerek, Müteahhitler Birliği’nin boykotunu kaldırmasının ardından asfalt ihalesine çıkılacağını bildirdi

 Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, “Bölge Bölge Lefkoşa” ziyaretleri kapsamında önceki akşam Küçük Kaymaklı’da bölge sakinleriyle buluştu. Başkan Harmancı toplantıda soruları yanıtlayarak belediyenin çalışmaları ve Küçük Kaymaklı bölgesi ile ilgili plan ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Harmancı, Küçük Kaymaklı bölgesinin Lefkoşa’nın en önemli bölgelerinden biri olduğunu ve belediye olarak bölgeye gereken değeri vermeye çalıştıklarını söyledi. Bölge ile ilgili birçok önemli projeleri olduğunu kaydeden Harmancı, öncelikle Feride Yemenicioğlu Parkı’nı yeniden hayata geçirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Harmancı, Şehit Doğan Ahmet Bölgesi’nde drenaj hattına yönelik bir çalışma gerçekleştireceklerini, söz konusu hattın güçlendirilmesi gerektiğini de belirtti. Kanalizasyon problemi yaşayan bazı noktaların olduğuna da vurgu yapan Harmancı, bu konuda aksaklarının giderilmesi için çalışıldığını söyledi. Kahramanlar Caddesi ve Göçmen Evleri’nin asfalt sorunun bir süre önce çözüldüğü belirten Harmancı, bölge ile ilgili çalışmalarının süreceğini kaydetti. Harmancı, bölge nüfusunun birçok belediyenin nüfusundan daha fazla olduğunu da ifade etti.
Yeni bir reklam tüzüğü hazırladıklarını anlatan Harmancı, söz konusu tüzüğün hayata geçirilmesi ile birlikte reklam panoları ile ilgili sıkıntıları ortadan kaldırmayı planladıklarını söyledi. 32 adet park metre alımı için gelecek ay ihaleye çıkılacağına da vurgu yapan Harmancı, hizmette devamlılığı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. “Lefkoşa’ya o eski kaoslu günleri hatırlatmak istemiyoruz. İş makinelerimizi güçlendirip halkımıza daha iyi hizmet sunmaya çalışıyoruz” diyen Harmancı, göreve geldiği günden bugüne kadar geçen 7.5 aylık süreçte LTB tarafından satın alınan hiçbir araç, malzeme ve üründen dolayı borcu bulunmadığını söyledi. LTB tarafından 5 iş aracı alındığını ve bu araçlarının parasının ödendiğini söyleyen Harmancı, LTB’nin geçmişten kalan borçlarının ise ödenmeye çalışıldığını belirtti. Lefkoşa’nın en büyük ihtiyacının asfalt olduğunu kaydeden Harmancı, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü ve Müteahhitler Birliği’nin boykotunu kaldırmasının ardından asfalt ihalesine çıkılacağını söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.