banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa da araç tarlaya uçtu

banner1020

Lefkoşa’nın Kaymaklı bölgesinde  gece meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.   Kaza, saat 21.30’da 23 yaşındaki sürücüsü Ali Temizel’in kullandığı DY 050 plakalı aracın, aşırı sürat...

banner974
Lefkoşa da araç tarlaya uçtu

banner971

Lefkoşa’nın Kaymaklı bölgesinde  gece meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.

 

Kaza, saat 21.30’da 23 yaşındaki sürücüsü Ali Temizel’in kullandığı DY 050 plakalı aracın, aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkması sonucu meydana geldi.
Haydar Aliyev Caddesi üzerinde Kızılbaş’tan Şehit Mustafa Ahmet Ruso Caddesi’ne doğru gitmekte olan Ali Temizel’in kullandığı araç, aşırı süratli olması nedeniyle Hz. Ebu Bekir Cami’sini geçtikten 50 metre sonra kontrolden çıktı.
Direksiyon hakimiyeti kaybolan araç, yolun solundaki kaldırıma vurup, ardından tarlanın içine girerek, bir işyerinin duvarına çarptıktan sonra ters istikamete dönerek duvarın yanında durabildi.
Kazada, Temizel ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.