banner913
banner932
banner1012

LAÜ'de sorunların başında sosyal güvenlik yatırımlarının yapılmaması geliyor

banner1020

banner974
LAÜ'de sorunların başında sosyal güvenlik yatırımlarının yapılmaması geliyor

banner971

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) başkanı Güven Bengihan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’i ziyaret etti.
Ziyarette ilk sözü alan KTAMS başkanı Bengihan, kendisini kabul eden Çeler’e teşekkür ederek, ziyaret amacının KTAMS’ın yapılan referandumla Lefke Avrupa Üniversitesi’nde (LAÜ) yetkili sendika olmasının ardından karşılaştıkları sorunlarla ilgili bilgi vermek olduğunu söyledi.
Lefke Avrupa Üniversitesi’ndeki sorunların başında çalışanların sosyal güvenlik yatırımlarının yapılmamasının geldiğini belirten Bengihan, bu konuda Çeler’le görüş alışverişinde bulundu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Bengihan’a kendilerini bu konuda bilgilendirdiği için teşekkür ederek son bir haftadır konunun gündemlerine geldiğini söyledi.
Tüm sektörlerde çalışanların sosyal güvenlik yatırımlarının eksiksiz olması gerektiğini ve bakanlık olarak bu konuya büyük hassasiyet gösterdiklerini belirten Çeler; özel üniversitelerin denetlenip yatırımları eksik olanlara cezai işlem uygulandığı gibi bir vakıf üniversitesi olan Lefke Avrupa Üniversitesi’nin de aynı işlemlere tabi tutulabileceğini söyledi.
Çeler, bu konunun takipçisi olacaklarını ve gereken uygulamanın en kısa sürede yapılacağını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.