banner913
banner932
banner1012

Kuzucuk ve Ötüken’de hayvancıların ‘su’çilesi bitiyor

banner1020

İskele Belediyesi Başkanı Sadıkoğlu “Kuzucuk ağıllar bölgesinde suyla ilgili çalışmada sona gelindi. Ötüken’deki sorun da en kısa zamanda çözülecek” dedi

banner974
Kuzucuk ve Ötüken’de hayvancıların ‘su’çilesi bitiyor

banner971

İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kuzucuk ağıllar bölgesinde suyla ilgili çalışmanın sonuna geldiklerini açıkladı.

Sadıkoğlu, Ötüken ağıllar bölgesindeki su sorunun da en kısa zamanda çözüleceğini kaydetti.

İskele Belediyesi, bölgede hayvancılıkla uğraşanların en önemli sorunları arasında bulunan su sorununu gidermek adına başlattığı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Hasan Sadıkoğlu da bu kapsamda Ötüken’de bulunan mandıralar bölgesine giderek hayvancıları ziyaret etti, taleplerini dinledi, görüş alışverişinde bulundu. Su konusunda yaşanan sorunların giderilmesi için çalışmalara başlayacaklarının müjdesini veren Başkan Sadıkoğlu, sorunun en kısa zamanda ortadan kaldırılacağını belirtti.

Başkan Sadıkoğlu’na Ötüken’deki mandıralar bölgesi ziyaretine Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Taner Nusret, Ötüken Köy Muhtarı Turgut Özyöre ile İskele Belediyesi Su İşleri Birimi Başteknisyeni Erkan Delibaş da eşlik etti.

KUZUCUK DA SONA GELİNDİ
Öte yandan İskele Belediyesi Su Birimi, Kuzucuk mandıra bölgesini de suyla buluşturmak için düğmeye bastı. Su İşleri Birimi, Kuzucuk mandıra bölgesine 1.3 km boru döşeyerek, ana şebeke hattına bağlanmaya hazır hale getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.