banner913
banner932
banner1012

KKTCELL’den anlamlı ziyaret

banner1020

KKTCELL, Halkın Sesi’nin Basın Günü nedeniyle kutlamak amaçlı Dr. Küçük Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

banner974
KKTCELL’den anlamlı ziyaret

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell(KKTCELL) Genel Müdürü Harun Maden, Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Marka İletişimi Müdürü Serenay Yalçınkaya, Kurumsal İletişim Uzmanı Gülten Karanfiloğlu 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle Kuzey Kıbrıs’ın 75 yıldır  yayında olan gazetesi Halkın Sesi’ne ve gazetenin kurucu olan  Dr. Fazıl Küçük Müzesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Halkın Sesi Gazetesi Direktörü Mehmet Küçük ve HSG Generation Direktörü Nilsen Küçük tarafından karşılanan KKTCELL ekibine müze gezdirildi ve Dr. Küçük ile Halkın Sesi Gazetesi hakkında bilgi verildi. Dr Küçük’ün posteri Mehmek Küçük tarafından KKTCELL Genel Müdürü Harun Maden’e takdim edilirken, Harun Maden ise Mehmet Küçük’e Halkın Sesi yazılı Lefkara işi bir saat hediye etti.

KKTCELL Genel Müdürü Harun Maden, 11 Temmuz Basın Günü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyerek yayın hayatını 75 yıldır sürdüren Halkın Sesi’nin başarılarının devamını diledi.

Halkın Sesi Gazetesi Direkötürü Mehmet Küçük ise Halkın Sesi’nin kesintisiz Türkçe yayın yapan tek gazete olduklarını söyleyerek ziyaret için teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.