banner913
banner932
banner1012

“Kısmet buraya kadarmış” deyip eve gitmiyoruz"

banner1020

banner974
“Kısmet buraya kadarmış” deyip eve gitmiyoruz"

banner971

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, sosyal medya hesabından paylaştığı bir açıklamayla görevini yeni gelecek bakana devredene kadar çalışmaya devam edeceğini ve bunu da tüm arkadaşlarıyla birlikte sürdüreceğini ifade etti.

Çeler'in açıklaması şöyle:

“Kısmet buraya kadarmış” deyip eve gitmek yerine, yeni arkadaşa görevi devredene kadar çalışmaya devam etmek sorumluluğumuzdur. Özellikle çalışma yaşamındaki sıkıntıların ortadan kalkması, çalışanların haklarının korunmasına yönelik olan iş yasasının değişikliği için başlattığımız çalışmayı son güne kadar sürdüreceyik. 
Üstelikte bunu başından beri tek başımıza değil 2 eski bakanlık müsteşarı İsmet Lisaniler, Erçin Tekakpınar, şu anki müsteşarım Evrim Hınçal, bakanlık ve daire müdürlerim, Efsun Salel Kaşif, Ergenç Semerci, Erman Yaylalı, işyeri teftiş amiri Emrah Güven çalışma dairesi müfettişimiz Münür Rahvancıoğlu, Lefkoşa bölge amiri Sezgin Ballı ve hukukçu arkadaşımız Öznur Emekçi ile çalışıp öyle devredeceğiz. 
Biz hep böyle çalıştık. Umarım bizden sonrakilere de örnek olur. Ne yaptıysak bu toplumun iyiliği için yaptık. Tüm yaptıklarımızı ve yapmaya çalıştıklarımızı da yakın zamanda sıralayarak bilginize sunacağım."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.