banner913
banner932
banner1012

"Kimse sabrımızı sınamasın”

banner1020

banner974
"Kimse sabrımızı sınamasın”

banner971

 KKTC Küçükbaş Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Alpay Orhan Güvenlier, “Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın son günlerde et kaçakçılığını önlemek için basında yer alan et ithalatı izni verilmesi gerektiğine” yönelik beyanatlarını esefle kınadıklarını belirterek, “İki tane tüccar para kazanacak diye üreticinin kaderi ile oynanamaz. Kimse sabrımızı sınamasın” dedi.

Güvenlier yaptığı yazılı açıklamada, “Bu fırsatçılığa birlik olarak seyirci kalmayacağız! Et kaçakçılığını fırsat bilerek böyle haber yaptıran ticaret odasının menfaatçi anlayışını kınıyoruz!” diyerek, ülkede kaçakçılık önlenmek isteniyorsa canlı kuzu, oğlak ve dana fiyatları ile kasap reyonlarındaki satış fiyatları arasındaki uçuruma son verilmesi ve üreticinin girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Güvenlier açıklamasında, süt konusundaki kaosu aşmak için üreticilerle onurlu ve haklı bir mücadele vermekte olduklarını da ifade ederek, “Başaracağımıza da inanıyoruz” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.