banner913
banner932
banner1012

Kıbrıslı Türk Mert Mapolar’ın başarısı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles California eyaletinden 3 yıldan beridir çalışmalarını sürdüren ve Subconscious Behavioral Science & Hypnotherapy (Bilinçaltı Davranış Bilimleri ve Hipnoterapi) Bölümünden With Honors (Yüksek Onur Diploma) ile mezun olan Mert Mapolar, Bilinçaltı Davranış Bilimci-Hipnoterapist olarak Yüksek Onur Diplomalı, Uluslararası Ünvanlı (C.Ht.) ilk Kıbrıslı Türk oldu.

banner974
Kıbrıslı Türk Mert Mapolar’ın başarısı

banner971

Mert Mapolar, Bilinçaltı Davranış Bilimleri çalışmaları sırasında, Los Angeles California eyaletinde bulunan, dünyaca meşhur alanında tek olan “highly regarded and renowned Behavioral Science Center, College of Hypnotherapy & Clinic, The Hypnosis Motivation Institute (HMI)”tarafından yakın takibe alınmıştı. Bu kurumda disiplinli yaklaşımları ve özenli araştırmaları neticesinde hazırladığı çalışmaları başarılı şekilde sunması ve göstermiş olduğu yüksek başarıları neticesinde, uzmanlık düzeyinde mesleki yüksek onurlu diplomayı ve Uluslararası Certified Hypnotherapist (C.Ht.) ünvanını almaya hak kazandı..

Yapmış olduğu uluslararası çalışmaları ve elde etmiş olduğu yüksek onurlu mesleki diploma ile Mert Mapolar, üyelikleri zor kabul edilen Uluslararası AFL-CIO Hipnoterapistler Birliği ve Uluslararası Amerikan Hipnoz Birliği'ne (AHA) kabul edilen ilk Kıbrıslı Türk üyesi oldu. Adada şuanda bu alanda mesleki diplomalı ve uluslararası kayıtlı ilk ve tek Bilinçaltı Davranış Bilimcisi ve Hipnoterapist olarak kayıtlara geçen Mapolar, uluslararası bilimsel çalışmalarını ve yeni projelerini çok yakında Kıbrıs’ta çok yönlü ve etkin olarak sürdürecek.

Dünya Diplomalı Hipnoterapistler meslek örgütü rehberinde Kıbrıs bölgesinde kayıtlı tek uzman Hipnoterapist olarak Kıbrıslı Türk Mert Mapolar’ın ismi geçmekte.

Mert Mapolar, dünyada, daha fazla Kıbrıslı Türk’ün,farklı alanlarda görünürlüğünü artırmak gerektiğini ve yurtdışında çalışmalar yapan kişilerin, çalışmaları ile ilgili bilgileri, Kıbrıs Türk basın ve yayın organlarına bilgi vererek, bu tür haberlerin basınımızda daha fazla ve öncelikli olarak yer bulmasını, kamu oyuna duyurulmasını, ancak bu şekilde Kıbrıs Türk’ünün dünyada görünürlük açısından önemini artıracak ve yeni nesli motive edeceğini vurguladı.

Kıbrıs Türkü, kendine inanarak, azimli çalışarak, dünyanın neresinde olursa olsun başarılı olabileceğini belirten Mapolar başarıların görünürlüğünü artırmak için de basınımızın, yayın kuruluşlarının üzerine düşen görevini yerine getirmesi gerektiğini söyleyerek,bu süreçte arkasında duran ve kendisine her zaman destek olan ailesine ve sevenlerine teşekkür etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.