banner913
banner932
banner1012

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Araba Piyangosu talihlisi İskele'de

banner1020

banner974
Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Araba Piyangosu talihlisi İskele'de

banner971

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tam donanımlı göz hastanesi inşaası ve rehabilitasyon merkezinin iç donanımı yararına çıkarmış olduğu 40.000 adet Araba ve Zengin Elektronik Beyaz Eşya piyango biletlerinin halkımızın yoğun ilgi ve destekleri ile tamamı  satılmış olup 200,000TL brüt hasılat elde edilmiştir.

          Kıbrıs Türk Görmezler Derneği kuruluş tarihinden beri 40  yıldır büyük bir başarı ile düzenlemekte olduğu araba ve zengin elektronik beyaz eşya piyangosunun en büyük ikramiyesi olan Nissan Micra salon aracı  İskele sakinlerinden Doğa Koleji öğretmenlerinden 169174 Kimlik no’lu Ahmet Gökhan Gürer 20446 no’lu piyango bileti ile kazanmıştır.

         Talihlimize aracı 24.01.2017 tarihinde saat 15:00’da Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Genel Merkezi önünde Dernek Başkanı Derviş Yücetürk tarafından kontak anahtarı törenle teslim edilecektir. Kamuoyuna saygı ile açıklanırken, piyango  biletlerin tamamının tüketilmesine katkı koyan başta duyarlı halkımıza, Okullara, Belediyelere, K.T Barış Kuvvetlerine, Güvenlik Kuvvetlerine tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkür ederiz.

Derviş Yücetürk

K.T Görmezler Derneği

Başkanı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.