banner913
banner932
banner1012

Kemal Batman, KEAB Başkanı oldu

banner1020

banner974
Kemal Batman, KEAB Başkanı oldu

banner971

Kıbrıs Eğitim Araştırmaları Birliği’nde Başkanlığa Kemal Akkan Batman seçildi ve yeni  yönetim kurulu belirlendi.

Kıbrıs Eğitim Araştırmaları Birliği tarafından yapılan yazılı açıklamada,  Birliğin 4. Olağan Genel Kurulu’nun bugün saat 10:00’da  yapıldığı ve başkanla birlikte iki yıl görev yapacak yönetim kurulu üyelerinin seçildiği ifade edildi.

Yönetim Kurulu’ndaki görev dağılımı şöyle:

“Salih Sarpten-Genel Sekreter,  Azize Ummanel-Eğitim ve Araştırma Sekreteri,  Müge Beidoğlu-Mali Sekreter, Yağmur Çerkez-Dış İlişkiler Sekreteri, Senem Köklü-Basın ve Hakla İlişkiler Sekreteri,  Özge Pastırmacıoğlu-Sosyal İşler Sekreteri”.

Yedek Üyeliğe Sülen Şahin Kıralp,  Barış Uzunahmet ve  Uğur Çınar seçilirken; Disiplin Kurulu Cemay Onalt Müezzin, Begüm Oluşum ve Hatice Cemre Dağgül’den; Denetleme Kurulu   ise Hatice  Düzgün, İrem Toygan ve Çise Çavuşoğlu’ndan oluşturuldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.