banner913
banner932
banner1012

Kazada ölen kişi Ali Ilgaz

banner1020

Ercan ile Meriç köyü arasında meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü 33 yaşındaki Ali Ilgaz  olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Safa İnaltekin yaralandı.

banner974
Kazada ölen kişi Ali Ilgaz

banner971

Ercan ile Meriç köyü arasında meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan araç yol kenarındaki ağacı çarptı. Meydana gelen ve aracın hurdaya döndüğü feci kazada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Ercan ile Meriç arasında seyderen FM 326 plakalı araç sürücüsü 33 yaşındaki Ali Ilgaz olay yerinde hayatını kaybederken, araçta yolcu olarak bulunan 24 yaşındaki Safa İnaltekin yaralandı. Yaralıya yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Safa İnaltekin ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç sürücüsü Ali Ilgaz'ın askeri personel olduğu öğrenilen bilgiler arasında. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.