banner913
banner932
banner1012

Kaza sebebi bonzai

banner1020

Girne-Değirmenlik anayolunda önceki akşam aracıyla kaza yapan Ceyhun Can’ın şüpheli hareketleri, kendisini ele verdi. Zanlının aracında yapılan aramada iki buçuk gram bonzai ele geçirildi

banner974
Kaza sebebi bonzai

banner971

Evrim KAMALI

Girne-Değirmenlik anayolunda önceki akşam yönetimindeki NU 413 plakalı araç ile kaza yapan Ceyhun Can’ın şüpheli hareketleri üzerine olay yerinde bulunan Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli bir polis ekibi, zanlının aracında arama gerçekleştirdi. Araçta ve zanlı üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunurken, gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram, Ceyhun Can’ın önceki akşam saat 19.30 sıralarında Girne-Değirmenlik anayolu üzerinde yaptığı kazanın ardından tutuklandığını anlattı. Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının aracında ve üzerinde yapılan aramada iki buçuk gram bonzai ve iki adet içerisinde tütün ile karışık bonzai elle sarılmış sigara bulunduğunu belirtti. Bayram,zanlının uyuşturucu maddeleri, 21 Ocak tarihinde ismini bilmediği bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini açıkladı. Zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Bayram, Can’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.