banner913
banner932
banner1012

“Katkılarınız asla unutulmayacak

banner1020

Hulusi Akar, Kıbrıs Türk halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün, anıt mezarını ziyaret etti

banner974
“Katkılarınız asla unutulmayacak

banner971

Türkiye Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kıbrıs Türk halkının Varoluş Mücadelesi Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün, anıt mezarını ziyaret etti.

Anıttepe’de düzenlenen törende Akar, Küçük’ün kabrine anıta çelenk bıraktı, saygı marşı eşliğinde saygı duruşunda bulundu, daha sonra da “Anıt Özel Defteri”ni imzaladı. Törene TC Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları da katıldı.

Akar, Anıt Özel Defteri’nde şu düşüncelerine yer verdi:

“Zulme ve haksızlığa karşı verilen eşsiz bir mücadelenin lideri olarak, Kıbrıs Türkü’nün kalbinde yakmış olduğunuz, bağımsızlık meşalesi, demokratik ve modern KKTC’nin temelini oluşturmuştur.

Bağımsızlığı her şeyin üzerinde tutan aziz milletimizin ve onun bir parçası olan Kıbrıs Türk Halkı, bu onurlu mücadeledeki fedakarlıklarınızı ve katkılarınızı asla unutmayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar olduğun gibi bundan sonra da Kıbrıslı soydaşlarımızın yanında olmaya devam edecek, gücünü acil milletimizin, sevgisi, güveni ve duasından olan Türk Silahlı Kuvvetleri de adada güven ve huzur ortamının teminatı olarak görevini aynı kararlılıkla sürdürecektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, sizi ve ebediyete intikal etmiş tüm dava arkadaşlarınızı rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.