banner913
banner932
banner1012

Kar-İş Meclis önünde eylem yaptı

banner1020

Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (Kar-İş), öğrenci taşımacılığında yeni fiyat düzenlemesinin uygulamaya konmadığı gerekçesiyle Lefkoşa'da araçlı eylem yaptı. Ancak polis araçların meclis önüne gelmesine izin vermedi.

banner974
Kar-İş Meclis önünde eylem yaptı

banner971

Eylemciler, araçlarıyla Meclis civarında toplandı.

Girne Kapısı ve Meclis önünden geçen caddeler saat 10.00 itibarıyla trafiğe kapatıldı. Ancak polis eylemcilere meclis önüne bir araç izni verdi. Bunun üzerine eylemciler otobüslerini Girne Kapısı önünde bırakarak Meclis'e yürüyerek gitti. Trafik tek şeritten sağlandı.Eyleme CTP milletvekili Biray Hamzaoğulları ve TDP milletvekili Hüseyin Angolemli de destek verdi. UBP milletvekili Ahmet Kaşif ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst de eylemcilerin yanına gelerek sorunlarını dinledi. 

Eylemciler basın açıklamalarından sonra davul zurna eşliğinde eylemlerine devam etti. Kar-İş yönetimi sorunlarına çözüm bulunmazsa eylemlerini daha sert yapacaklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.