banner913
banner932
banner1012

Kanser hastalarına tatil desteği

banner1020

banner974
Kanser hastalarına tatil desteği

banner971

Sağlık Turizmi Konseyi, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB), Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) ve Serbest Çalışan Hekimler Birliği işbirliğinde Kanser Hastaları Yardım Derneği’ne tatil paketi hediye edildi.

Konseyden yapılan açıklamaya göre, çocuk ve yetişkin kanser hastalarının moral için tatile gitmesi sağlayacak tatil paketleri Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan tarafından Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’e verildi.

Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan, hediye takdiminin Turizm Haftası kapsamında gerçekleştiğini belirtti.

Kanseri yenmede en önemli ihtiyaçlardan birinin moral olduğunu vurgulayan Savaşan, bu tür sosyal sorumluluk faaliyetlerine devam edeceklerini kaydetti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, ülkede sunulan tedavi imkanları sayesinde artık kanser hastalarının yurt dışına gitmek zorunda kalmadığını söyledi.

Kocaismail, tatilin en güzel hediyelerden biri olduğunu söyleyerek, başta Sağlık Turizmi Konseyi olmak üzere derneğe katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.