banner913
banner932
banner1012

"Kamran Aziz hiçbir zaman sahipsiz bırakılmadı, bırakılmayacak"

banner1020

banner974
"Kamran Aziz hiçbir zaman sahipsiz bırakılmadı, bırakılmayacak"

banner971

Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği (KTEB), Kıbrıs Türk toplumunun ilk kadın eczacılarından da olan besteci Kamran Aziz’in mezarının yapılmamış olmasıyla ilgili haberlere yanıt verdi ve Aziz’in hiçbir zaman sahipsiz bırakılmadığını, bırakılmayacağını kaydetti.

KTEB Başkanı Süay Sevinç yazılı açıklamasında, 8 Mart’ta Aziz’in kabri başında anma töreni düzenlediklerini ve anıt mezarın halen yapılmamış olduğunu görerek yapılması için ivedilikle gerekli işlemlere başladıklarını duyurdu.

Anma törenine hiçbir basın mensubu katılmadığından aldıkları karardan ve başlattıkları girişimden medyanın haberi olmadığını kaydeden Sevinç,  “Kıbrıs Türk toplumuna unutulmaz eserler bırakan saygıdeğer hanımefendi Kamran Aziz  hiçbir zaman sahipsiz bırakılmamıştır ve bırakılmayacaktır”  ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.