banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar işgal altında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son zamanlarda ülkemizde trafiğin her gün çıkılmaz bir hal aldığını dile getirerek, artan araç sayısından dolayı oldukça sıkışıklık yaşandığını ifade ederek, bizlere gönderdikleri fotoğrafla sitem ettiler.

banner974
Kaldırımlar işgal altında

banner971

Kaldırımların insanların kullanımı için olduğunu ancak artık artan araç trafiğinden dolayı her yerde kaldırımlarında işgal edildiğini ifade eden vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yerin Kaymaklı bölgesinde olan bir iş yerinin yan tarafı olduğunu belirttiler.

Özellikle bu bölgede kalan öğrencilerin bu yolu çok sık kullandığını ifade eden vatandaşlarımız, kaldırımı işgal eden bu ve benzeri araçlar nedeniyle öğrencilerin yolun içinde gitmek zorunda kaldıklarını kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.