banner913
banner932
banner1012

Kaçırılan kız ile ilgili 4 tutuklu

banner1020

Kıbrıs Rum polisi, 4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud kaçırılması ile ilgili üç Kıbrıslı Rum ve 1 Suriye vatandaşını tutukladı

banner974
Kaçırılan kız ile ilgili 4 tutuklu

banner971

Güney Kıbrıs'ta Lefkoşa'da dün sabah saatlerinde maskeli kişiler tarafından kaçırılan 4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud ile ilgili tutuklamalar oldu.

Kıbrıs Rum polisi, 4 yaşındaki Marie Eleni Grimsrud kaçırılması ile ilgili üç Kıbrıslı Rum ve 1 Suriye vatandaşını tutukladı.Yaşları 33 ile 47 arasında değişen ve hepsi de erkek olan şahıslar bugün Güney Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Cyprus Mail'in haberine göre tutukluların soruşturması devam ediyor.Diğer yandan Kıbrıs Rum polisi, Marie Eleni Grimsrud'un kaçırılmasını azmettirdiğine inanılan 49 yaşındaki baba Torkel Grimsrud hakkında tutuklama emri çıkarttı. Kıbrıs Rum polis sözcüsü, duruma göre uluslararası veya Avrupa tutuklama emri çıkartılabileceğini ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.