banner913
banner932
banner1012

İskoçlu turist felç oldu

banner1020

KKTC’de yürüyüş yaptığı sırada gizemli bir böcek tarafından ısırılan İskoçlu turist felç oldu. Ailesi, Bennet’i İngiltere’deki evine götürmek için yardım kampanyası başlattı

banner974
İskoçlu turist felç oldu

banner971

KKTC’de yürüyüş yaptığı sırada gizemli bir böcek tarafında ısırılan İskoç Derek ‘Benny’ Bennett felç oldu

15 Eylül 2018’de KKTC’de tatil yaparken dağda yürüyüşe çıkan Bennett sırtında bir acı hissetti. Hastaneye kaldırılan Bennett’in durumu gittikçe kötüleşti ve sonunda boynundan aşağısı felç oldu.

Doktorlar, merkezi sinir sistemine saldıran ciddi bir enfeksiyon geçirdiğini düşünüyor. Yoğun bakım ünitesinin dışında olmasına rağmen, hala yanıtlanmamış birçok soru var ve kesin enfeksiyon tespit edilmedi.

Doktorlar ayrıca Bennet'in eskiden asker olduğunu ve o dönemde yaşadığı bir sorunun felci tetiklemiş olabileceğinden de endişe ediyor.

Ailesi Bennet’i İngiltere’deki evine götürmek için yardım kampanyası başlattı.

Bennet’in evine dönebilmesi için 29 bin Sterlin’e ihtiyaç var

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.