banner913
banner932
banner1012

İskele'de renkli şölen

banner1020

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şölen, İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda yer aldı

banner974
İskele'de renkli şölen

banner971

İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun bu yıl 20’ncisini düzenlediği Gençlik Şöleni dün yapıldı.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şölen, İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda yer aldı.

Etkinliğe, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu,  meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlikte, İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu, Erenköy Lisesi GLAMCIX  Modern Dans Grubu, İskele Ticaret Lisesi Runner Girls Dans Grubu, Alaniçi Türk Kadınlar Birliği Halk Dansları Topluluğu, Bekirpaşa Lisesi Everything Dans Grubu, Erenköy Lisesi Glamour Dans Grubu, Karpaz Meslek Lisesi Halk Dansları Topluluğu, Erenköy Lisesi Sparklez Dans  Grubu, Bekirpaşa Lisesi  Shining  Stars Dans Grubu ile Erenköy Lisesi Halk Dansları Topluluğu gösteri sundu.

Şölen etkinliğine katılan okul idarecilerine katılım belgeleri verildiği etkinlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bir konuşma yaptı.

SADIKOĞLU: “HEDEFLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, gençlere tavsiyelerde bulunarak, hedeflerini yüksek tutmalarını istedi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültürle insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız’ sözünü hatırlatan Sadıkoğlu, belediyenin görev ve sorumlulukları arasında olmamasına rağmen ilçe sınırları içinde bulunan okullara destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Sadıkoğlu, eğitime önem verdiklerini ve bu konuda hassas davrandıklarını belirterek, “Bizler elimizden geldiğince, her konuda sizlere ve okullarımıza katkı sunmaya devam edeceğiz. İskele İlçemizin eğitimde daha başarılı bir seviyeye ulaşabilmesi için emek sarf eden başta tüm okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve işlenerek ışıldayan siz öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.