banner913
banner932
banner1012

iskele'de 22 ünite kan bağışı

banner1020

“Sen de kan ver, sen de umut ol” sloganıyla düzenlenen 19-65 yaş vatandaşların yanı sıra İskele Belediye personelinin de destek verdiği kampanyada 22 ünite kan toplandı

banner974
iskele'de 22 ünite kan bağışı

banner971

Türkiye Kızılay Derneği tarafından KKTC’ye bağışlanan kan bağış aracı, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay İskele Şubesi ile Thalasamia Derneği’nin katkılarıyla düzenlediği kan bağışı için bugün İskele’deydi.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ülkedeki kan ihtiyacını gidermek amacıyla “Sen de kan ver, sen de umut ol” sloganıyla düzenlenen 19-65 yaş vatandaşların yanı sıra İskele Belediye personelinin de destek verdiği kampanyada 22 ünite kan toplandı.

İskele Belediye Gazinosu önünde yer alan kan bağış etkinliğine, Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Eyüp Göksu ile Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay İskele Şubesi Başkanı Kasım Katman ve diğer yetkililerin yanı sıra Thalasamia Derneği’nden Fezile Sadıkoğlu katıldı. Sadıkoğlu, kan bağışında bulunanlara teşekkür belgesi takdim etti.

Etkinliğe, Lefkoşa’daki toplantısından ötürü katılamayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, kan bağışının hem toplumsal hem de sağlık açısından önemli olduğunu belirtti.

Kan bağışını genele yaymak gerektiğine dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, kan vermenin sosyal bir sorumluluk olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.