banner913
banner932
banner1012

İnşaat sektörüne getirilecek yabancı işçi ön izin başvuruları durduruldu

banner1020

banner974
İnşaat sektörüne getirilecek yabancı işçi ön izin başvuruları durduruldu

banner971

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnşaat sektörüne getirilecek yabancı işçi ön izin başvurularının durdurulduğunu açıkladı. Bakanlık bu kararın iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulmadığı ve gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesiyle yapıldığını açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklaması şöyle:

"İnşaat sektörüne getirilecek yabancı işçi ön izin başvuruları, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulmadığı ve gerekli önlemlerin alınmadığı gerekçesi ile Çalışma ve Sosyal güvenlik Bakanlığı tarafından önlemlerdeki hassasiyet yerine getirilene kadar durdurulmuştur.
Bu sektörede yapılan çalışmalarda, derhal iş sağlığı ve güvenliği önlemleri alınmalıdır, aksi halde bu kararın süresi geçerli olacaktır. Denetimlerin artırılarak sürdürüleceğini tüm kamuoyuna duyururuz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.