banner913
banner932
banner1012

İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond'un Kıbrıs ziyareti iptal

banner1020

Fileleftheros ve Güney Kıbrıs’ta yayınlanan diğer gazeteler, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond’un bugün adaya yapacağı ziyaretin, İran’ın nükleer programına ilişkin yürütülen müzakereler...

banner974
İngiltere Dışişleri Bakanı Hammond'un Kıbrıs ziyareti iptal

banner971

Fileleftheros ve Güney Kıbrıs’ta yayınlanan diğer gazeteler, İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond’un bugün adaya yapacağı ziyaretin, İran’ın nükleer programına ilişkin yürütülen müzakereler sebebiyle iptal edildiğini yazdı.

Habere göre, İngiliz Yüksek Komiserliği Sözcüsü Michale Howes dün konuya ilişkin açıklamasında, bu sabah adaya gelmesi beklenen Hammond’un İran’ın nükleer programına ilişkin İsviçre’de yürütülen müzakerelerin uzaması sebebiyle Kıbrıs ziyaretini iptal ettiğini belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.