banner913
banner932
banner1012

İkisi ithal ikisi yerli üründe limit üstü kalıntı

banner1020

banner974
İkisi ithal ikisi yerli üründe limit üstü kalıntı

banner971

Tarım Dairesi’nin 27 Ekim-2 Kasım tarihleri arasındaki  gıda denetim analizlerinde, 39 ithal ürünün ikisinde, 38 yerli üründen de ikisinde limit üstü kalıntı tespit edildi.

Tarım Dairesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ithal ürünlerde Kemal Palamut'a ait cennet meyvesi  limit üstü çıkmasından dolayı menşeine iade edilirken, Etem Gür’e ait İran üzümünün (kuru) imhasına karar verildi.

Yerli ürünlerde ise  Haspolat’ta Kemal Bayur'a ait ıspanak ve Mehmetçik’te Mehmet Çiğ'e ait pazı limit üstü çıktığı için  ürünlerin hasadı bir  sonraki analize kadar durduruldu.

Geçen haftalarda yapılan analizlerde limit üstü çıkan Bostancı’da İsmet Bubikoğlu, Fırat Ender ve Emirzade Günsel’e ait narın, bu hafta yapılan analizde temiz çıktığı için  hasadına izin verildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.