banner913
banner932
banner1012

İhbar yakalattı

banner1020

Mağusa’da polis ekiplerine gelen ihbar üzerine bir eve yapılan baskında 27 gram Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu ele geçirildi. Olayın ardından Dilek Şimşek ile uyuşturucuları Şimşek’e verdiği iddia edilen Osman Özbayır tutuklandı

banner974
İhbar yakalattı

banner971

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve yapılan baskında yaklaşık 27 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi. Konu maddeleri tasarrufunda bulunduran zanlı Dilek Şimşek ile konu maddeleri zanlı Şimşek’e verdiği iddia edilen zanlı Osman Özbayır ise tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu”, “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Şimşek ile Özbayır aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 12 Ocak tarihinde alınan bir bilgide Neşe Sokak No:1 adresinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün konu eve gidildiğini belirten Özdesoy, zanlı Dilek Şimşek’i elinde tuttuğu ve içerisinde yaklaşık 25 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunan şeffaf naylon ile tespit edildiğini açıkladı. Özdesoy, zanlı Şimşek’in üzerine yapılan aramada ise cebinde yaklaşık 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, yatak odasındaki komodin çekmecesinde ise yine yaklaşık 1 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlı Şimşek’ten yapılan soruşturmada konu maddeleri zanlı Şimşek ile birlikte evde tespit edilen zanlı Osman Özbayır’dan 2 gün önce aldığının tespit edildiğini belirten Özdesoy, zanlı Özbayır’ın da tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlı Şimşek ile Özbayır’ın 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı Dilek Şimşek ile Osman Özbayır’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.