banner913
banner932
banner1012

Hyundai plaza satış ekibi iddialı

banner1020

banner974
Hyundai plaza satış ekibi iddialı

banner971

Otomotiv sektöründe emin adımlarla ilerleyen Özok Group, Hyundai markasını Haspolat’taki yeni tesisinde markasına yakışır bir hizmet vererek, satış ve satış sonrasında hizmetlerine devam ediyor.

Satış ekibi 2018 yılı için ‘’Bomba gibi geliyoruz” ifadesini kullanarak, yeni gelen araçlarını sergilerken pozitif enerjileriyle dikkatleri çekiyor.

Hyundai satış ekibinin verdiği bilgiye göre bu yıl içerisinde lansmanı yapılacak olan Yeni Tucson ve Kona modellerini bekleyen Hyundai müşterilerine müjdesini verirken, adayı sallayacak modellerin lansman tarini de çok yakında duyuracaklarını ifade ediyor.

Satış Sonrası Hizmetler şebekeler arasında yapılan anket sonuçlarına göre Hyundaiassan’ın dünya birincisi gelmesinde katkıda bulunan Özok Group Hyundai’nin başarısı plaket ile ödüllendirilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.